Verkoop Cartridge

gekend opkoper van Overstock meer dan 10 jaar

Perfect Idee!
Kijk eens om u heen wat er nog ligt aan originele ongebruikte toner of inkt Cartridges en maak een lijstje of foto.
Snel een Prijs
Maak de foto met je GSM en stuur hem samen met je lijstje of uitleg naar info@verkoop-cartridge.be
Ook WhatsApp is mogelijk
We houden het graag eenvoudig en snel, stuur via WhatsApp je foto of bericht naar GSM 0031657258121
Moeilijk is het niet
Ben je het eens met de prijs die we je bieden dan rijden we na afspraak bij je aan of zo je wil krijg je een Postetiketje

Je opkoop experten van Toners en Inkt

Iedere hoeveelheid van 1 tot 10.000 stuks

Doe mee & Verdien

Geen Afval maar Ongebruikte goederen geschikt voor een ander.
Je printer stopt er mee als gevolg liggen nog cartridges in de kast. Het bedrijf heeft een einde lease contract maar er zijn zeker nog reserve cartridges. De IT is het hele printerpark aan het vervangen door nieuwe printers. Wat te doen met de cartridges en wisselstukken. Bij een grote kuis aktie kom je ten slotte oude ongebruikte originele toners tegen. Van Inktpatronen is de vervaldatum reeds bereikt, wat moet je hiermee? Wij zijn bereid om die te komen halen. Als ze waarde hebben kunnen we er zeker nog een mooi prijsje voor betalen. Opmerkelijk toch, kom uw verplichting na, sorteer en ontvang geld.
Hergebruik om afvalstromen te verminderen. 
De door ons gekochte toners gaan vooral op export naar printers die wij niet meer gebruiken. Deze printers krijgen een tweede leven in andere landen. Als gevolg, daar printen ze vaak nog jaren naar tevredenheid. De inkt of tonerpoeder maar ook wisselstukken die nodig zijn voor deze machines, wil men daarentegen graag voor een klein prijsje kopen. Enerzijds omdat in deze landen minder kan worden uitgegeven aan gebruiksmaterialen. Maar ook omdat men vaak tegen lagere tarieven werkt. Er is sprake van een heel ander verdienmodel.
Ga altijd voor kwaliteit.
Ten slotte willen wij u er op wijzen dat wij alleen origineel merken toner cartridges en inkt kopen. Maar waarom geen rebuild of refill kopen vraagt u zich af. Om reden dat wij de kwaliteit hiervan niet kunnen garanderen.  Terwijl van origineel merken de kwaliteit altijd uitstekend is kan de kwaliteit van merkloze cartridges sterk wisselen. Daarom kiezen wij dus enkel voor de grote A merken. Dit zijn onder andere HP, Canon, Brother, Oki, Xerox, Konica-Minolta, Kyocera, Dell, Epson en nog veel anderen.
  • Wij kopen origineel merk cartridges.
  • Opgehaald door een eigen team.
  • Cash vergoed bij ophalen.
  • Vrijblijvend aanbod.
  • Beste keus, altijd fair.
Tevreden Klanten
Toner Cartridges
Inkt Cartridges
km/jr non diesel

Interesse in onze Service